Hoe Werkt Het?

Verzendsoftware

Ons platform biedt de mogelijkheid om het verzendsysteem met je e-commerce software te koppelen in combinatie met verschillende vervoerders. Dit betekent dat je als webshopondernemer of handels onderneming eenvoudig kunt werken met distributeurs als o.a. PostNL, DPD, en DHL.

Meerdere vervoerders, één systeem

Hoe werkt het? Multi carrier platform, gerennommeerde vervoerders onlinepakkettenverzenden.nl

 

Verzend direct vanuit je eigen systeem met onze 3 partners, samen zijn deze partners goed voor meer dan 50 verschillende bezorgopties. Van B2C, B2B, afhaalpunten tot vervoer van pallets, of lengte goederen.

Bespaar tijd

Koppel je webwinkel met de verzendsoftware van dit unieke platform en bespaar dagelijks veel tijd. De verzendlabels en track & trace emails worden automatisch aangemaakt en verstuurd. Print de orders en labels gemakkelijk & snel vanuit jouw webwinkel

Verhoog Conversie

Dit intelligente verzendsysteem maakt het bieden van meerdere bezorgopties in het afrekenproces eenvoudig. Alle bezorgopties van alle vervoerders zijn dankzij onze technologie aan te bieden in elke e-commerce check-out. Met de grote diversiteit aan verzendmogelijkheden die wij u kunnen bieden heeft u het juiste gereedschap in huis om u zich van uw concurrenten te kunnen onderscheiden.

Buitenland

Verover het buitenland met de wereldwijde partners van onze vervoerders, je bent dan altijd verzekerd van een logistieke oplossing die past bij het assortiment, jouw ambities en de wensen van jouw klanten.

Automatiseer

webshop mogelijkheden onlinepakkettenverzenden.nl

Klanten worden automatisch geïnformeerd over de status van hun bestelling, beheer alle zendingen vanuit een systeem, en automatiseer de logistieke processen met onze software. Het enigste wat jij hoeft te doen is je ambitie volgen.

Multi-colour afhaling mogelijk

Zit je in de buurt van Arnhem-Nijmegen? Laat je zendingen ophalen ongeacht welke vervoerder je hebt gekozen. Wij komen de pakketten afhalen op een vaste dag en vaste tijd. Op 1 dag 10 DHL, 10 PostNL en 10 DPD zendingen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat de pakketten op tijd bij de juiste vervoerder binnen komen en het conform de gemaakte afspraak de volgende dag wordt afgeleverd op het opgegeven adres.

Wilt je gebruik gaan maken van onze diensten? Dan hoeft je geen contracten af te sluiten bij de vervoerders. Wereldwijd pakketten versturen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Meld je nu aan voor een vrijblijvende offerte.

 

Hoe werkt het? onlinepakkettenverzenden.nl