Wil je ook Eenvoudig online pakketten verzenden?  Meld je dan aan en wij leggen je uit wat je vervolgens moet doen. Het is heel eenvoudig, loop onderstaande stappen door en je kan beginnen!

Multi carrier platform, gerennommeerde vervoerders onlinepakkettenverzenden.nl

 

Aanmelden Online

Vul het aanmeldformulier in en U ontvangt binnen een paar dagen een passende aanbieding van de vervoerder(s) van uw keuze. Als u akkoord gaat met onze aanbieding maken wij een account voor u aan en ontvangt u vervolgens de login gegevens.

Inloggen uitprinten

Afhankelijk van het aantal en soort pakketten dat u wilt verzenden, bepalen we welke distributeur(s) voor u het meest geschikt is (zijn). Met uw inloggegevens logt u in op ons verzendplatform waarna u zelf uw verzendetiketten kunt uitprinten. Tevens kunnen verzendlijsten worden samengesteld, een adresboek worden aangemaakt en overzichten worden geprint.

Laten ophalen of  zelf wegbrengen

Heeft u voldoende pakketten dan kunnen deze bij u afgehaald worden. Afhankelijk van de aantallen kan dit dagelijks dan wel een- of meerdere keren per week. Pakketten kunt u ook zelf wegbrengen naar een servicepunt van de desbetreffende vervoerder.

Track & trace

Al onze pakketten worden verzonden met Track & Trace, dat wil zeggen u kunt aan de hand van het pakketnummer de status van uw pakketten volgen. U kunt zien waar uw pakket in het af te leggen traject is vanaf het moment van inscannen tot het moment van afleveren.

Betalen

Factureren doen wij elke week achteraf en de facturen worden digitaal aan u verstuurd. Binnen 7 dagen wordt het bedrag dan automatisch van uw rekening afgeschreven. Uiteraard hebben wij daarvoor uw machtiging nodig en doen dit in overleg met u.

Webshopkoppeling

koppel je webshop met ons verzendplatform onlinepakkettenverzenden.nl

 

Webshop eigenaren hebben behoefte aan tijd en geld besparende procedures dus een efficiënte koppeling met het verzendplatform is belangrijk voor het functioneren van uw business. Pakketservice Online kan de verzendopties integreren in uw webwinkel door middel van een Api of een op maat gemaakte plugin. Gemak dient de mens dus print direct een verzendlabel in uw check-out. Bovendien kunt u na het laten ophalen of wegbrengen van uw pakket, in één oogopslag zien waar de zending zich bevind en of deze al is afgeleverd bij uw klant.

Dit is eigenlijk alles! Eenvoudig toch? Meld je nu vrijblijvend aan voor je eigen account en begin direct met online pakketten verzenden.

 

Eenvoudig online pakketten verzenden met onlinepakkettenverzenden.nl